ISTENTISZTELETEINK

A gyülekezet nem egy épület vagy helyszín, hanem mi, emberek, akik követjük Jézust és hétről hétre találkozunk egymással és Istennel. Tekintettel a jelenlegi helyzetre, sajnos szerdánként és vasárnaponként egymással nem tudunk találkozni, de helyszíntől és létszámtól nem függ, hogy Istennel viszont igen. November 11-től vasárnap 10 órától és szerda este 6-tól online tartjuk az istentiszteleteinket, amin ugyanúgy lesz ima, dicsőítés és tanítás. Figyelemmel követjük a jelenlegi helyzetet, és imádkozunk azért, hogy mielőbb személyesen is együtt lehessünk.

Ebben az időszakban a Vasárnapi Iskola és az imacsapatunk is elérhető lesz online. A gyerekeknek készülő videók minden héten vasárnap délelőtt kerülnek fel a Golgota Vasárnapi Iskola Budapest Youtube csatornára, a Zoomon keresztüli online személyes imához a link pedig az élő közvetítés kommentjei között található.

Köszönjük a türelmeteket és az együttműködéseteket!

VASÁRNAP REGGEL

Ez a legjobb része a hétnek. Bárhonnan érkezel és bármilyen heted volt, hisszük hogy Istennél mindig van felfrissülés. Ezért jövünk el minden vasárnap, hogy együtt keressük Istent. Szeretettel várunk az istentiszteleteken, amelyek reggel 10-kor kezdődnek.

SZERDA ESTE

Mi lehet jobb annál, amikor a hét közepén találkozol Istennel? A Szerda Este egy olyan közösség a város szívében, ahol inspiráló üzenetek és hosszabb dicsőítés mellett jó együtt tölteni egy estét.Várunk szerda esténként 6-tól!

HISSZÜK, HOGY ISTEN SZÓL HOZZÁNK A TANÍTÁSON ÉS A DICSŐÍTÉSEN KERESZTÜL

A dicsőítés közben találkozhatunk Istennel, és hisszük azt, hogy a Biblián keresztül egyre jobban megismerhetjük Őt, ezért minden bibliaórát dicsőítéssel kezdünk, majd pedig versről versre tanulmányozzuk a Szentírást.

Míg a szülők a vasárnapi istentiszteleten vesznek részt, addig a lelkes önkéntesek vigyáznak és tanítják a gyerekeket. A 10-es istentisztelet alatt különböző korosztályok számára szervezünk vasárnapi iskolát és babaszolgálatot. A 12-es alkalom alatt összevont gyermekfelügyelet van, ahol külön foglalkozást tartunk az SNI-s gyerekeknek is. Az alkalmaink alatt elérhető a baba-mama szoba is, ahol picik és a szülők kivetítőn keresztül együtt követhetik az alkalmat. Több információért kattints ide.

Az istentiszteletek után a gyülekezet előterében lévő kávézónkban lehetőség van egy jó kávé vagy süti mellett beszélgetni egymással.

VÁRUNK SZERETETTEL!